Przystawka
Jajka poche ze szparagami, szynką parmeńską i sosem holenderskim
Zupa
Krem z zielonych szparagów ze śmietaną
Sałatka
Zielone ogrody z selekcją sałat, ogórkiem,
awokado, pieczarką oraz parmezanem lub
Sałatka à la Caprese z białym dressingiem, bundz i chili
Danie Główne
Pierś z perlicy z kopytkami, szparagami,
groszkiem i groszkiem cukrowym, oraz z sosem beurre blanc
Halibut z obsmażanym porem,
młodymi ziemniaczkami, tzatziki i sosem cydrowym
Cavatelli ze szparagami, pistacjami, pesto i parmezanem
Deser
Kruche ciasto z rabarbarem pod chmurką bezową z migdałami
Dania wegetariańskie
Dania bezglutenowe
inspired by her
Niektóre produkty użyte podczas przygotowywania potraw mogą zawierać, między innymi: orzechy, skorupiaki, mleko, gluten. Prosimy o poinformowanie obsługi o swoich alergiach podczas dokonywania zamówienia. Pełen wykaz składników, gramatur i alergenów dostępny jest u menadżera restauracji. Uprzejmie informujemy, iż do stolika od 8 osób doliczany jest serwis w wysokości 10% wartości rachunku. Wszystkie ceny zawierają podatek VAT i przedstawione są w polskich złotych.